MojaObčina.si Dobje

Občina Dobje si prizadeva za čim večjo in redno obveščenost svojih občank in občanov, pri čemer se zaveda pomena sodelovanja z vami. Različne lokalne organizacije in posamezniki ste tisti, ki pomembno prispevate k pisanemu dogajanju v vašem kraju, zato se je vaša občina odločila za uporabo spletnega medijskega portala MojaObčina.si. Portal je namenjen tako Občini Dobje kot tudi vsem občankam in občanom Dobja, da objavljajo svoje vsebine na enem skupnem prostoru

MojaObčina.si Dobje – Vsak je soustvarjalec lokalnega utripa v Občini Dobje

Da je to prostor za vse ustvarjalce, ki skrbijo za pestrost in povezovanje v občini, je velika prednost, saj tako v javnost pridejo tudi tiste novice in dogodki, ki dajejo občini poseben čar in ki bi sicer lahko ostali prezrti! S pomočjo MojaObčina.si Dobje lahko tudi vi delite vaše ideje in se povežete s sokrajani! Vabljeni torej najprej k registraciji oziroma k prijavi, če ste registracijo že opravili, nato pa napišite novico ali napovejte dogodek, ki se bo kmalu zgodil!

Ravno številčnost avtorjev zagotavlja raznolikost tako vsebin kot tudi zvrsti novic, saj na portalu najdete zanimive intervjuje, (foto)reportaže, komentarje, video in avdio posnetke in druge priljubljene vsebine, ki se običajno iščejo v Dobju.

Vse vsebine iz Dobje na enem mestu in v vašem e-poštnem nabiralniku

Na MojaObčina.si Dobje lahko spremljate aktualne novice in prihajajoče dogodke v Dobju, pobrskate pa lahko tudi po

V Občini Dobje vsak petek izhajajo e-novice, ki vsebujejo najbolj brane novice preteklega tedna, koledar prihajajočih dogodkov in vremensko napoved za Dobje.

Pomembnejšim in pozitivnim objavam v Dobju portal MojaObčina.si nameni tudi več pozornosti. Objavi jih na občinsko Facebook stran, jih vključi v tedenske e-novice in jih izpostavi v druge občine, saj jih na ta način približa še večjemu občinstvu!

Pridružite se priljubljenemu portalu Občine Dobje in postanite tudi vi soustvarjalec/ka vsebin iz občine Dobje!

Ste danes že preverili, kaj je novega v Dobju?

 

Skip to content